top of page

CENTRE I CLASSES

SOBRE EL CENTRE

Som a la plaça de Vista Alegre, s’entra pel carrer Pascual i Prats n 22 baixos 8-9, tot i que el centre dona a la plaça amb unes grans vidrieres de fusta.

És un espai de més de 80 metres quadrats, la majoria dedicats a la pràctica. L’espai també compta amb lavabo i vestidors.

És un espai de calma ben a prop del centre de Girona, dins d’un barri al costat de la muntanya i dels arbres.

Tenim tot el material per poder practicar, en un espai que ens permetrà tenir una atenció molt personalitzada. Per poder fer una pràctica a l’abast de tothom, tenim tapissos, cinturons gronxadors, cordes, totxos, mantes i pilotes. Sigui quina sigui la teva condició física podràs seguir la pràctica!

 

SOBRE LES CLASSES

Amb les classes volem crear uns patrons de moviments que ens ajudin a interioritzar els sentits de percepció, concentració i meditació: un camí cap a l’autoconeixement.

Treballem amb PRECISIÓ, amb instruccions clares per poder practicar postures i respiració, assolint alineaments i simetries.

Treballem de manera INTENSA, fent que cada part del cos col·labori en el procés.

I treballem de manera INTERACTIVA, fent un treball constant entre el cos i la ment, fent que les inèrcies del cos canviïn i la hiperactivitat de la ment es calmi.

La pràctica l’adaptem a les condicions de cada persona gràcies a la gran quantitat de suports que fem servir, de manera que tothom pot treballar.

 

Els beneficis de la pràctica, a part d'una millor salut física, són també més claredat mental, calma, actitud centrada davant els canvis de la vida i joia.

Així doncs reeduquem les postures, millorem la respiració i arribem a una relaxació profunda, reduïnt l’ansietat i l’estrès, i arribant a tenir una actitud més serena i més coneixement d'un mateix.

 

bottom of page